Olcsó iwc mérnök automatikus amg fekete sorozat kerámia replika órák

Az iwc automata kerámia replika órák egyike teljesen fekete, kivéve a fehér tűket és indexeket. De a "Black Series" autók nem jönnek el teljesen az autós műhelyből.replika óra webáruház Ezért az IWC AMG órát kínál, barna tárcsával, bézs kézzel és képpel, valamint borjúbőrbe beágyazott gumihevederrel.

A Mercedes-AMG, a németországi Affalterbachban replika óra webáruház székhellyel rendelkező Mercedes-Benz márka gyártja a legjobban teljesítő sorozatmodelleket a járműprogramjában. A motorsport által inspirált "fekete sorozat" szabálytalanul koronázza az AMG modelleket.

A Formula 1 rajongói a Mercedes-AMG-t is ismerik a hivatalos F1 Safety Car, amely 1996 óta biztosítja a világ körüli biztonságot. Olyan tulajdonságok is, amelyek az új IWC Ingenieur Automatic AMG fekete sorozatú kerámia időzítőt (IW322503, IW322504) jellemzik. Nem véletlen,replika órák mivel a Schaffhausen és Affalterbach mérnökei és technikusai ugyanazt a szenvedélyt élvezik a magas szintű precíziós technikának köszönhetően, amely kézi munkából ered. Ez a karcsú formatervezésű óraszerkezet figyelemre méltó az ultrafényű vagy szaténfényű fekete zongora-lakkfelületek váltakozásával. Tiszta vonalak hangsúlyozzák az óra sportos eleganciáját.

Az AMG autók nagyteljesítményű kerámia féktárcsák által ihletett, 12 baros vízálló tok fekete cirkónium-oxidból készül, az előlap, a korona és a lenyűgöző védelem mellett. 1986-ban az IWC feltárta, hogy az óraipar képes-e a high-tech kerámiákra, és rendelkezik a rendkívül kemény anyag megmunkálásához szükséges technológiai know-how-val. Mivel a keménységét -8 a Mohs skálán,rolex replika a nyersanyagot csak gyémántszerszámokkal lehet megmunkálni (10-es keménység). A bőrrel jól tapadt cirkónium-oxid nagyon ellenáll a karcolásnak, hőnek és korróziónak, miközben 30% -kal könnyebb az acélnál, ezért tökéletesen alkalmas óraszerkezetekre.

Tíz titán csavar impozáns kerámiafejjel tartja a teljes házat mindkét oldalon, hivatkozás a DNS replika modern Ingenieur órák. Az előlap öt eredeti perforációjához a Gérald Genta őrzőtervezőt olyan csavarok inspirálták, amelyek a búvár sisakját öltözködtek.replika óra A hetvenes évek közepén az IWC számára kifejlesztette a legendás Ingenieur SL koncepcióját, amelynek határozottan technikai formális nyelve mindeddig személyiségét a replika órák Ingenieur családjához adta.